Indmeldelse i foreningen

Ønsker du at være med til at støtte bevarelsen af Fregatten PEDER SKRAM, kan du gøre dette ved at melde dig ind i Venneforeningen.

I foreningen optages alle mænd og kvinder. Der er ingen krav om at man har været ansat i Forsvaret eller andre steder!
Foreningen søger altid efter nye medlemmer, hvad enten du ønsker at være passivt medlem, eller måske har lyst til at deltage mere aktivt i arbejdet omkring fregatten.
Mulighederne er mange for at deltage. Det er muligt at deltage som vagt (kustode) under fregattens åbning, i skolernes sommerferie og efterårsferien.
Udover den normale åbningstid, er fregatten åben i forbindelse med arrangementer bestilt af firmaer, foreninger, enkeltpersoner og meget andet spændende (DRs serie om Kong Frederik den IX er bl.a. optaget ombord på fregatten.). Til disse arrangementer er er det også foreningens medlemmer der sørger for rundvisningerne, generelt opsyn og eventuel bespisning af gæsterne i skibets messer.
Er du mere teknisk interesseret, kan du deltage i selve vedligeholdelsen af fregatten. Der er mulighed for næsten alt! Lige fra at vaske dørken, til at være med til at istandsætte turbiner og hovedmotorer.

Uanset hvad dine interesser er, så sørger vi for en grundig oplæring/instruktion så du altid er i stand til at levere en god og ikke mindst sikker oplevelse for vores gæster.
Som vagt er du vores ansigt udadtil og derfor forventer vi selvfølgelig at du kan repræsentere Foreningen og Fonden bagved fregatten, på en korrekt og informativ måde der sikrer at vores gæster har en god oplevelse, som de forhåbentligt vil dele med dem de kender og dermed skabe en positiv omtale af Fregatten og det kæmpe arbejde alle de frivillige og Fonden udfører i det daglige.
Udover at møde en masse spændende gæster, møder du også de andre medlemmer, som altid kan en god historie og elsker godt samvær med "vagt kolleger".

Typer af medlemskaber

 • Individuelt medlemskab koster 175 kr. pr. år.
  • Du modtager vores medlemsblad via mail, 4 gange årligt.
  • Medlemskabet giver gratis adgang for 1 person i åbningstiden og 10% rabat på alle indkøb over 100 kr. af fregat souvenir.
 • Familiemedlemskab koster 275 kr. pr. år.
  • De samme fordele som ved individuelt medlemskab - plus adgang for ægtefælle, børn og børnebørn under 15 år.
 • Eksklusivt medlemskab koster 500 kr. pr. år.
  • Alle fordel som ved Familie medlemskab - plus ret til at medtage yderligere 6 gæster pr. besøg.

Som medlem har du alene, fri adgang til Mastekranen, Ubåden SÆLEN og Torpedomissilbåden SEHESTED i disses åbningstid.
(Familiemedlemmer og gæster skal købe særskilt billet hvis de ønsker at besøge ovenstående sammen med dig.)

Hvis du ønsker at blive medlem, høre mere om medlemskab, muligheder for at deltage aktivt eller har andre spørgsmål kan du skrive en mail til medlempsv@gmail.com.
(Ønsker du medlemskab, bedes du i e-mailen oplyse dit navn, adresse og telefonnummer.)