Information til Vagterne

Her har vi samlet de mest nødvendige informationer, som du kan have brug for når du går vagt eller laver rundvisninger på Fregatten PEDER SKRAM.

Vær opmærksom på at dokumentet "Dynamisk information til Vagterne", er et levende dokument, forstået på den måde at indholdet altid er tilpasset den aktuelle situation omkring PEDER SKRAM og andre ting du kan møde på din vagt. F.eks. kan der være opdateringer til håndtering af brandalarmer eller hvordan skibet skal åbnes og lukkes.
Så hvis du ikke har haft vagt et stykke tid, er det en god ide at gennemlæse dokumentet, så du er sikker på at have de nyeste informationer.

HUSK at du er ansvarlig for at have gennemlæst dokumentet "Dynamiske information til Vagterne", inden du starter på din vagt!
Har du spørgsmål til indholdet eller hvordan du skal forholde dig, kan du altid spørge Vagthavende eller kontakte Vagtkoordinator Per Eriksen Ravn.

INFO Hæftet indeholder mange spændende oplysninger om Fregatten PEDER SKRAM. Derfor er det altid godt at medbringe hæftet, når man har vagt eller laver rundvisninger. (Du kan altid få en trykt udgave af hæftet, ved henvendelse til Vagtchefen)
Næsten alle spørgsmål om skibets størrelse, våbensystemer, maskineri og meget andet spændende, kan altid besvares med et opslag i hæftet.
Hæftet er også nyttigt hvis du ikke er vagt, men blot er nysgerrig om fregatten og den historie.

I hæftet finder du også de mest basale informationer om Ubåden SÆLEN og Torpedomissilbåden SEHESTED.